SAVTALANÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT

A körülöttünk lévő világ gondolataink, érzéseink és törekvésünk tükröződése. A világ szűkölködik a békében, mert belőlünk hiányzik a béke. A belső harmóniát csak akkor oszthatjuk meg mással, ha magunk rendelkezünk vele. Tiszta testben tiszta lélek!

BÁZIKUS TESTÁPOLÁS

Bázikus fürdő a savak és salakanyagok kivezetésére.

A bázikus testápolás minden formájában az a cél, hogy a bőrön át kivonjuk testfolyadékainkból és sejtjeinkből a savakat, salakanyagokat. A vesén keresztül csak a közömbös sók hagyják el a szervezetet, míg a bőrön keresztül közvetlenül kiválaszthatjuk a savakat.

A bőr a bázikus testápolással ösztönzi a faggyúmirigyeket az önzsírozásra, aminek köszönhetően vízlepergetővé válik. Ezzel ellentétben a habfürdők eltávolítják a bőr saját zsírját.
A bázikus testápolás a maga 8-8,5-ös pH-értékével elűzi a gombákat, sömöröket, hiszen ezek csak savas, 6-4 pH-értékű közegben élnek meg.

A fürdő után a bőr erősen bázikus - körülbelül 8,5 pH értékű - bevonatot kap, ezáltal órákon át képes a savak és a salakanyagok kiválasztására, amíg vissza nem áll az eredeti pH értékre. Mivel a savak bőrön át történő kiválasztása nagyon intenzív, a szervezet már nem kell, hogy olyan nagy mértékű vizet tartson vissza, amivel eddig a savkoncentrációt hígította. Ilyenkor a hígító víz a vesén keresztül indul kifelé.

A böjtkúráknál is oda kell figyelni a savak kivezetésére, mert a méregtelenítéssel és fogyással sok sav szabadul fel a szervezetben.

Bázikus fürdő

A bőrnek kiemelkedően jó a savakat és salakanyagokat kiválasztó adottsága. Képes arra, hogy a pórusokon át direkt módon vezesse ki a savakat, ellentétben a vesével, melyen át a közömbös sók hagyják el a szervezetet. A többórás időtartamú kilúgozó fürdők hagyományosan részét képezték az ősi japán kultúráknak, és a testi-lelki közérzetre gyakorolt pozitív hatásuk miatt ezekben az országokban mind a mai napig használják. A Jentschura Meine Base fürdősó a maga 8-8,5 pH értékével is ebből a hagyományból táplálkozik. A bőr erősen bázikus 8,5 pH értékű bevonatot kap és ennek következtében órákon át képes a salakanyagok kiválasztására, míg el nem éri a normál 7 pH értéket. Az Jentschura bázikis fürdősó elősegíti, hogy a bőr megtisztuljon és zsírozza önmagát, ezáltal tökéletesen puhává váljon. Élvezze a termékben található finomra őrölt féldrágakövek: az achát, karneol, citrin, krizopráz, kalcedón, zafír, ónix hegyikristály, különleges értékeit! A Jentschura fürdősó használata nagyon gazdaságos. Egy kád 37 C-fokos vízhez 3 evőkanál, ülőfürdőhöz 1 evőkanál, lábfürdőhöz 1 teáskanál fürdősó javasolt. A különleges alkalmazások között szerepel a lúgos harisnya, lúgos ruhaujj, sós kesztyű és borogatások. Remekül alkalmas masszázshoz, fogápoláshoz (fogmosás) és lúgos öblögetéshez.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 20
Heti: 44
Havi: 290
Össz.: 83 829

Látogatottság növelés
Oldal: BÁZIKUS TESTÁPOLÁS
SAVTALANÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - savtalanitas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »