SAVTALANÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT

A körülöttünk lévő világ gondolataink, érzéseink és törekvésünk tükröződése. A világ szűkölködik a békében, mert belőlünk hiányzik a béke. A belső harmóniát csak akkor oszthatjuk meg mással, ha magunk rendelkezünk vele. Tiszta testben tiszta lélek!

BÁZIKUS FÜRDŐ HAZNÁLATA

MeineBase bázikus fürdősó

A fürdővíz javasolt hőmérséklete 36-38°C. Visszérproblémák esetén 25-28°C (minél súlyosabb a visszér, annál hidegebb legyen). A fürdés időtartama legalább 30 perc, de ideális esetben legyen 45-60 perc vagy még több. A teljes fürdőhöz 3 púpozott, az ülőfürdőhöz, pedig 1 púpozott evőkanálnyi fürdősót tegyen a vízbe. Egy púpozott teáskanál fürdősó elegendő, amennyiben borogatáshoz, öblítésekhez és lábfürdőhöz szeretné használni.

Bázikus lábfürdő

A lábfürdők különösen intenzíven segítik testünk savtalanítását. Bázikus lábfürdőt hetente 2-3 alkalommal kellene venni. Optimális időtartama 15-60 perc. 5-10 liter 37-41 fokos vízhez adjunk 1 teáskanál bázikus fürdősó, és 15-60 percig áztassuk lábunkat.

Bázikus borogatás


Célzott felhasználásra különösen alkalmas a bázikus borogatás. A bázikus borogatással jót tehet bármelyik testrészének: a bázikus harisnyával a lábainak, a bázikus ruhaujjal a karjainak, a bázikus sónadrággal alsótestének és lábainak vagy a sóinggel a felső testének. Adjon 1. 5 liter meleg vízhez 1 púpozott teáskanál fürdősót. Tegye a vékony belső harisnyát, vagy inget, (egyéb ruhaneműt) a vízbe, amíg teljesen meg nem szívja magát. Csavarja ki, hogy ne csepegjen, majd vegye fel a nedves belső harisnyát, majd húzza rá a száraz külsőt. A belső ruhaneműt minden használat után mossa ki! Fázós lábúaknak javasoljuk a forró vizes palack használatát.

Bázikus masszázs

A bázikus masszázs a felhasználásának egy igen intenzív módja. Ezáltal a bőrt nem csupán az elhalt részektől szabadítjuk meg, hanem bázikusan is ápoljuk. Masszírozza be a bázikus fürdősót a megnedvesített kezébe, lábába, térdébe, vállaikba, combjába, izületeibe vagy a hátába egészen addig, amíg fel nem oldódnak a sókristályok. Eközben a bőrét tartsa nedvesen. Ha szükséges, kevés masszázsolajat használhat.

Bázikus öblögetés

Nyálkahártyáink bőrünk különösen érzékeny részei. A rendszeres bázikus öblögetés segít a savak és mérgező anyagok eltávolításában. Száj- és orr öblögetés esetén adjon1 liter meleg vízhez egy púpozott teáskanál fürdősót


Bázikus fogápolás

A nedves fogkefére tegyen kevés fürdősót, majd függőleges irányban dörzsölje meg fogait. Kiválóan alkalmas a fogkő eltávolítására.


Bázikus inhalálás

Nyálkahártyáink bőrünk különösen érzékeny részei. A rendszeresen végzett bázikus inhalálás jótékony hatással van a légutakra felszabadítva azokat. Az inhaláláshoz adjon 250-350 ml forrásban lévő vízhez egy késhegynyi fürdősót.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 20
Heti: 48
Havi: 294
Össz.: 83 833

Látogatottság növelés
Oldal: BÁZIKUS FÜRDŐ HASZNÁLATA
SAVTALANÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - savtalanitas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »