SAVTALANÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT

A körülöttünk lévő világ gondolataink, érzéseink és törekvésünk tükröződése. A világ szűkölködik a békében, mert belőlünk hiányzik a béke. A belső harmóniát csak akkor oszthatjuk meg mással, ha magunk rendelkezünk vele. Tiszta testben tiszta lélek!


SAVTALANÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS

A test sav-bázis egyensúlyáról és a salakanyagok képződéséről

Közérzetünk közvetlen kapcsolatban áll a test sav-bázis egyensúlyával, s ha ez az egyensúly felborul, az nagy terhet ró szervezetünkre. Mesterséges civilizációs táplálkozásunk 90%-ban savképző, és a túlsavasodás komoly problémát jelent testünknek. Savak keletkeznek az elfogyasztott húsokból (húgysav), a kávéból és fekete teából (csersav), az édességekből és a zsiradékokból (ecetsav), a dohányzásból (nikotin), és a sort még lehetne folytatni.

De savasít például az is, ha az ember túl sokat vagy túl gyorsan eszik, mivel ez erjedési folyamatokat indít meg a gyomor-bél traktusban. Ugyanakkor a stressz, a bosszúság, a tartós rosszkedv, a negatív gondolkodás és a pesszimista beállítottság is állandó savas közeget teremt.


A savak romboló hatásúak, és megtámadnák szervezetünket, ha az a lehető leggyorsabban nem közömbösítené őket. A sav-sokk közömbösítésére a szervezetnek ásványi anyagokra van szüksége, amelyek a savakkal reakcióba lépve sókat képeznek.

Amit testünk nem képes ezekből kiüríteni, azt salakanyagként a kötőszöveteinkbe, ereinkbe, ízületeinkbe raktározza.

Ha a savak közömbösítéséhez testünkben nincs elegendő rendelkezésre álló ásványi anyag, akkor a fejbőrből, a fogakból, a csontokból és más szervekből vonja azokat el. Mindez elsalakosodáshoz és a szervezet ásványi anyag készleteinek kimerüléséhez vezet.

Így rendkívüli hangsúlyt kap a szervezet savtalanítása és ásványi anyag készleteinek feltöltése.

A test savtalanítása és salaktalanítása a

Jentschura kúrával

Egy forradalmian új, de teljesen a hagyományokra épülő savtalanító és salaktalanító kúra

Peter Jentschura gyógyszerész és természetgyógyász egy forradalmian új, de teljesen a hagyományokra épülő savtalanító és salaktalanító kúrát dolgozott ki. Ismereteit szinte kodályi módszerrel gyűjtötte össze gyógyszerészektől, orvosoktól, akik a XX. század első felében a természet adta ismereteket és tapasztalatokat is felhasználva gyógyították betegeiket.

Természetes anyagok felhasználásával

Peter Jentschura készítményei nem gyógyszerek, hanem élelmiszerek különleges képességekkel és tulajdonságokkal, amelyek az élethez szükségesek. Erőteljesen segítik a kiválasztó szerveket az aktívabb működésben, így a szervezetünk gyorsabban megszabadulhat a lerakódott salakanyagoktól.

A Jentschura kúra három lépése

  1. Salakanyagok és savak feloldása 7×7 teakeverékkel
  2. Savak kivezetése Meine Base bázikus fürdősó segítségével
  3. A szervezet feltöltése ásványi anyagokkal MorgenStund reggeli kásával és WurzelKraft életerő granulátummal


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 20
Heti: 46
Havi: 292
Össz.: 83 831

Látogatottság növelés
Oldal: SAVTALANÍTÁS
SAVTALANÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - savtalanitas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »