SAVTALANÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT

A körülöttünk lévő világ gondolataink, érzéseink és törekvésünk tükröződése. A világ szűkölködik a békében, mert belőlünk hiányzik a béke. A belső harmóniát csak akkor oszthatjuk meg mással, ha magunk rendelkezünk vele. Tiszta testben tiszta lélek!

MIT TARTALMAZ A NEERA SZIRUP?


A Neera szirup egyik fő jellemzője gazdag ásványi anyag tartalma.

A juharszirup gazdag mangánban és cinkben, pont abban a két ásványban, amely a pálmaszirupból szinte teljesen hiányzik.

Ezzel szemben a pálmaszirup nagy mennyiségű káliumot és kalciumot tartalmaz, ez a két ásványi anyag pedig fontos a sejtek megfelelő működéséhez és így a szervezet méregtelenítéséhez.

Megfelelő arányban vegyítve a Neera szirup ásványi anyag tartalma gazdag és kiegyensúlyozott.


Ásványi anyag összetétel 1000g NEERA szirupban:


Vas 20mg
Mangán 45mg
Cink 55mg
Magnézium 150mg
Nátrium 370mg
Kalcium 1800mg
Kálium 2700mg


FIGYELEM!

A Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúrát nem adott betegségek gyógyítására fejlesztették ki, hanem hogy a felgyülemlett salakanyagok, mérgek, és nyálka eltávolításával elvágja a testi bajok gyökerét. A kúra hatásos lehet megfázásos és fertőzéses problémák kezelésére, és megerősíti az immunrendszert a jövőbeni esetleges betegségekkel szemben.

Bizonyos körülmények között talán ajánlatos két-három napos kúrával kezdeni, és később meghosszabbítani, miután az erőnlét helyreállt.


Gyógyszeres kezelés idején

Ha Ön pillanatnyilag beteg vagy gyógyszeres kezelés alatt áll konzultáljon orvosával, mielőtt a kúrába belekezdene. Bizonyos körülmények között talán ajánlatos két-három napos kúrával kezdeni és később meghosszabbítani, miután az erőnlét helyreállt.

Sokan akarnak a kúra alatt vitaminokat szedni és más szintetikus táplálék-kiegészítőket fogyasztani. Ezek a szerek többnyire aláássák a kiválasztási folyamat hatékonyságát, mivel ezeket is el kell távolítani.

Ha orvos által felírt gyógyszert szed, hallgasson a józan eszére. Ezek a gyógyszerek gyengítik a kúra hatását, de mielőtt szedésüket abbahagyná, kérje orvosa beleegyezését, lehetőleg olyan orvosét, aki nyitott és ismeri a természetes gyógymódokat. Jobb belekezdeni a kúrába és folytatni a gyógyszerek szedését, mint egyáltalán meg sem próbálni - kisebb mértékben ugyan, de fogyni fog, és a szervezete is tisztul.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 20
Heti: 45
Havi: 291
Össz.: 83 830

Látogatottság növelés
Oldal: A NEERA SZIRUP ÖSSZETÉTELE
SAVTALANÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - savtalanitas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »